Nyheter

 

Jostein Skurdal ny forskningssjef i NINA Lillehammer

Publisert: 2. november 2011
Tekst: Oddmund Rønning

Jostein Skurdal kommer fra stillingen som Avdelingsdirektør for forskning og bibliotek ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Han har doktorgrad innen økologi fra Universitetet i Oslo. Tirsdag 1.november startet han som ny forskningssjef i NINA Lillehammer.

Jostein Skurdal ny forskningssjef i NINA Lillehammer
Jostein Skurdal har startet som forskningssjef i NINA Lillehammer

Skurdal har tidligere blant annet vært forskningssjef ved Norsk institutt for naturforskning, forskningsleder ved Østlandsforskning, prosjektleder ved Direktoratet for naturforvaltning og prosjektleder i Norges teknisk-naturvitenskapelige forskningsråd.

Han er medlem av Forskningsutvalget, et rådgivende og koordinerende utvalg for Universitets- og høgskolerådet. Skurdal er også professor II ved Karlstads Universitet.

- Jeg er meget tilfreds med at vi nå har fått Jostein Skurdal med på laget, sier adm.dir i NINA, Norunn Sæther Myklebust. Jostein har lang erfaring som leder, han er en dyktig strateg og fagperson, og han har et stort nettverk både innen forskning, forvaltning og forskningspolitikk. Skurdal sin interesse og kompetanse på tverrfaglig forskning vet vi vil være nyttig for hele NINA, og det vil ytterligere styrke det gode kunnskapsmiljøet på både natur og samfunn som allerede er etablert ved NINA Lillehammer.

Skriv ut
Søk etter nyheter
Nyhetsarkiv

Archive

Norsk institutt for naturforskning

NINA er en uavhengig stiftelse som forsker på natur og samspillet natur – samfunn.
Følg oss på: